maxpaynemm, :szeroki_usmiech ale się uśmiałem normalnie ludzie są the best :!: :!: : :lol
Jak jeździć po rondzie...
Zwiń
X
-
Jak jeździć po rondzie...
W jaki sposób jeździć prawidłowo po rondzie? Okazuje się, że nie wszyscy to wiedzą. Zachęcam do pooglądania - warto. :wink:
CZĘŚĆ PIERWSZA
CZĘŚĆ DRUGA
CZĘŚĆ TRZECIA
-
-
Zamieszczone przez winni77Moze i warto, ale "Aby obejrzeć ten program należy wnieść opłatę techniczną".Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
nie wiem czemu, ale te serwisy tak mają, vod na onecie działa chyba tak samo (o ile dobrze pamiętam)Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
... starałem się zrozumieć tego gościa z WORDU ... ale albo ja głupi albo on zdolności pedagogicznych nie ma ;-)
Odnoszę wrażenie ze program stworzony na siłę celem pokazania ze program stacji X lepszy od programu stacji Y oraz książka X do bani . Generalnie mało szczęśliwie dobrany fachowiec , paniusia z tewe oraz rondo z którego i tak połowa pojazdów zjeżdza przez linie ciągłą . ;-)
Komentarz
-
-
facet mnie zmęczył mocno. I uważam, że w kilku miejscach nie ma racji, ale wybiera warianty łatwiejsze.
Wyznaję zasadę logiki.
Ja jak jadę na rondzie to mam lewy migacz kiedy mijam zjazdy które mnie nie inetersują, i włączam migacz prawy zbliżając się do tego, którego zjazdu chę użyć.
Nikt nam na mnie nie czeka, jak jestem w połowie ronda to ten skręcający w prawo zdąży przede mną przeskoczyć.
Wypadków na rondzie przez ostatnie 22 lat-zero
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kjediI uważam, że w kilku miejscach nie ma racji
Zamieszczone przez kjediJa jak jadę na rondzie to mam lewy migacz kiedy mijam zjazdy które mnie nie inetersują, i włączam migacz prawy zbliżając się do tego, którego zjazdu chę użyć.
Nikt nam na mnie nie czeka, jak jestem w połowie ronda to ten skręcający w prawo zdąży przede mną przeskoczyć.
Zamieszczone przez kjediWypadków na rondzie przez ostatnie 22 lat-zero
Komentarz
-
-
Dla mnie gościu jest w porządku. W swoich programach promuje mądre poruszanie się po drogach. Ja się czasem złapałem na tym, że jeżdżę nie do końca tak, jak powinienem.
Co do jego talentu pedagogicznego - według mnie dobrze tłumaczy i opowiada - ma też audycję w Radiu Kraków i przewyższa swojego kolegę-zawodowego radiowca - zarówno pod względem merytorycznym jak i umiejętności wypowiadania się.
Komentarz
-
Komentarz